Loading...
O meni 2019-03-19T17:24:43+00:00

foto: Tania Mendillo

O meni

Sem ženska, ki ljubi življenje. Ja, življenje, ki me je marsikaj naučilo. Hvaležna sem čisto za vse, tudi tisto slabo, saj brez tega ne bi bila to kar sem danes. In, sem človek tako kot ti – ranljiva, včasih nemočna, toda polna novih izzivov in številnih želja, ki me vodijo naprej. Tukaj sem zate, da ti pomagam raziskati svet v katerem imaš prav posebno mesto in v katerem boš pustil/a svoj edinstven pečat.

Kot diplomirana ekonomistka že več kot 30 let uspešno delujem na področju gospodarstva a me v nasprotju s tem že od nekdaj zanimajo tudi različne alternativne oblike pomoči. Poleg raziskovanja delovanja človekovega uma in energij, sem s pomočjo kvantne fizike prišla do različnih ugotovitev. Človeško telo je veliko več, kot si upamo verjeti. Ima neizmerne sposobnosti.

Postala sem  mojstrica in učiteljica Reikija in se specializirala za uporabo orodij Access Consciousnessa. Proučevala sem tehnike NLP-ja (Nevro-lingvistično programiranje) in postala Certificiran in licenciran NLP praktik in certificiran praktik hipnoze.

Pogled nazaj v preteklost me spomni kolikokrat sem se znašla na prehodih, ki so v meni vzbudili občutke strahu in negotovosti, me prisilili v nenadne, težke, včasih nemogoče odločitve, ki sem jih morala sprejeti. Ko sem najmanj pričakovala mi je življenje poslalo teste, da se izpopolnjujem, učim, raziskujem. Priznam, nisem jih razumela a sem vztrajala. Prvič, drugič in vedno znova, ko sem se ‘dotaknila dna’ – tudi takrat, ko smo se v družini srečali s hudo boleznijo. Morda bolj kot kdajkoli prej. Začela sem raziskovati in verjeti, da obstajajo rešitve, ki nas lahko vrnejo nazaj – še močnejše in še bolj pogumne.  Verjela sem v zdravje, opogumljala ljudi okrog sebe. Nisem podvomila – nikoli, niti za trenutek. Brala sem, iskala, poizvedovala in se učila iz izkušenj drugih. Delovalo je!

Spremenila sem svoje razmišljanje, uporabljala tehnike, katere danes poučujem naprej in začela na novo živeti. Popolno! Znebila sem se besed: ne (z)morem, ne gre, se ne da, ne bo uspelo. Spoznala sem, da je mogoče vse, če le znaš poiskati v sebi moč. Imaš vse kar potrebuješ – zbudi se!

Dragi/a obiskovalec/ka. Ko si priznaš in dovoliš je mogoče VSE, res prav VSE. Življenje je res preprosto ampak mi smo naučeni, da ga zakompliciramo.  SREČA je občutek in je pot, ki je odvisna samo od tebe. Polna preprek in različnih situacij, ki te izzivajo, preizkušajo tvojo trdnost in vztrajnost in skušajo iz tebe zvabiti vse vrojeno in naučeno. Zato izkoristi svoje življenje korak za korakom, dan za dnem. Imaš edinstveno nalogo, ki je ne more prevzeti nihče drug. Izoblikuj svojo trdno samopodobo in ohrani pozitivno držo, to je tvoj adut. Ne pozabi pa tega, da je tvoj čas omejen, zato NE ČAKAJ VEČ, začni živeti DANES.

Knjiga, ki mi je spremenila življenje.

Vpiši se in prenesi vsebino.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.