Loading...
Individualno svetovanje 2018-11-14T16:07:01+00:00

NLP terapija

Individualna terapija NLP je zelo priljubljena, saj se veliko ljudi srečuje z vprašanji kako naprej, kaj se jim dogaja. Pri teh terapijah se s tehnikami NLP (nevro-lingvističnega programiranja) spreminja vzorce, navade, prepričanja.

Ena od definicij NLP-ja je spreminjati sebe in s tem ko spreminjamo sebe, lahko spreminjamo svet. NLP je odnos in način življenja.

NLP je metoda zasnovana na domnevi, da ima vsako vedenje strukturo, ki jo je mogoče modelirati, se je naučiti, in spremeniti ter znova in  znova reprogramirati. NLP je inovativna tehnologija, ki omogoča praktiku, da organizira informacije in dojemanje le-teh na način, ki pelje k doseganju ciljev, ki so se v preteklosti zdeli nedosegljivi.

NLP spreminja vaše mišljenje na način, da se začnete podpirati pri tem kar počnete. Zavedate se, da so vse možnosti, viri in sposobnosti v vas in jih začnete uporabljati, kar prinaša takojšnje rezultate. Z njim vstopite v polje neomejenih možnosti, kjer je vse mogoče.

NLP je veliko več kot zbirka tehnik. Je filozofija vrhunske komunikacije, ki temelji na razumevanju, odgovornosti , etičnosti  in celovitosti.

Pri individualni terapiji najprej spoznam osebo, s čim se sooča, kaj so njeni izzivi v življenju, kaj so njena prepričanja in kako deluje. Potem skupaj pogledava želje in nato sledijo usmeritve in tehnike. Osebi se popolnoma posvetim. Vsakdo, ki je pripravljen sodelovati in si res želi spremembe, se pokaže tista prava sreča, sreča, ki jo je vedno iskal. Rezultati so neprecenljivi.

Zelo veliko je prav mladostnikov, ki se iščejo, se sprašujejo zakaj ravno oni, zakaj se določene stvari dogajajo ravno njim, kako naprej in podobno. Veliko njih se sooča z nizko samopodobo in s samospoštovanjem. Vse take in podobne težave rešimo skupaj in za njimi ostanejo le še spomini.

Prav tako pride po pomoč  veliko žensk, ki se ne cenijo in si enostavno niso všeč. Lahko so izzivi v partnerskem odnosu, v odnosu s starši, otroci in podobno. Za vse se najde prava rešitev.

Lotimo se rešitve SKUPAJ. Dovolite mi, da vam pomagam. Ne bo vam žal.

Knjiga, ki mi je spremenila življenje.

Vpiši se in prenesi vsebino.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.