DOGODEK: Predavanje (brezplačno)

KAKO SI POSTAVIMO CILJE IN KAKO JIH DOSEŽEMO

KDAJ: petek 12. OKTOBER 2018 ob 16:00

KJE: Center inovativnega podjetništva NLB, Trg republike 2, Ljubljana

Na predavanju bom predstavila moje izkušnje, ki sem jih pridobila v svoji 30 letni karieri. Torej kaj je zares pomembno za našo srečo, katera tehnika nam je v veliko pomoč pri postavljanju naših ciljev. Ko pa si cilje enkrat postavimo in ko končno vemo kaj si zares želimo, je zelo pomembna naša psihološka naravnanost.

Predavanje je absolutno namenjeno prav vsem generacijam tako mladim kot malo manj mladim. Tistim, ki se še odločajo in tistim, ki mislijo da je za cilje že prepozno. Torej vsem tistim, ki bi radi dobili en nov pogled na življenje. Prepričana sem, da bo prav vsak odnesel en nov košček, ki bo pripomogel, k njegovi sestavljanki življenja.

Pridite in ne bo vam žal!

Prijavi se

 

2018-09-18T07:05:56+00:00

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.