Zakon privlačnosti

Zakon privlačnosti je eden najpomembnejših zakonov našega življenja. Prej ko ga spoznamo, ga razumemo kako deluje, prej se začne naše zavestno kreiranje, manifestiranje in izpolnjevanje naših želja. Je zelo enostaven in hkrati težak. Rabi veliko vaje, veliko treningov. Pa saj tudi če hočemo imeti raven trebuh, je potreben trening. Brez nič ni nič. V življenju izgubimo veliko energije za popolnoma nepomembne stvari. Tiste, ki so pomembne in za katere bi si lahko vzeli več časa, pa včasih ne pridejo na vrsto. Zdijo se nam pretežke. Velikokrat slišim stavke: »Oh,kaj že moram zdaj delat?« »Tega pa jaz ne znam.« »Meni to ni dano.« »Nisem rojen pod srečno zvezdo.« To vse so naše omejitve in prepričanja, ki jih imamo naložene v naših glavah. To so nam povedali ali nam z obnašanjem pokazali ljudje iz naše okolice. Še posebej so se usidrala ta prepričanja, če so jih izrekale AVTORITETE, kot so starši, učitelji, župniki in ostale osebe iz našega otroštva.

V tej delavnici bo veliko primerov, tehnik – kako nekaj izvajati in tudi orodij, ki pomagajo, da ta zakon popolnoma osvojimo.

2019-01-30T08:02:35+00:00

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.