Loading...
Terapije 2022-08-11T06:17:27+00:00

Mtvss in Reiki

Kako poteka terapija?

Priti je potrebno točno. Terapija traja cca. 60 min.  Sama terapija se izvaja z rahlimi dotiki na oblečeno telo. Najbolje je, da je oseba oblečena v trenirki, čim bolj preprosto, brez pasu in dodatnega nakita. Na nogah naj ima nogavičke. Oseba si sezuje čevlje, uleže na masažno mizo in se popolnoma sprosti. Vmes se enkrat do dvakrat obrne in to je to.

Kaj čuti oseba med terapijo?

Osebe čutijo zelo različno. Odvisno je od terapije, ki se izvaja in s kakšnim namenom je oseba prišla. Nekateri občutijo toploto na posameznih mestih, drugi občutijo mravljince, nekateri pa tudi nič. Ni potrebno, da se karkoli čuti – deluje 100% na vse. Le dopustiti je treba, da energija steče.

Kakšne osebe pridejo na terapijo?

Prihajajo mladi in malo manj mladi, ki se soočajo z raznimi bolečinami (telesnimi in čustvenimi). Terapija izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizma, dihalnega, prebavnega in živčnega sistema, kože, limfnega in hormonskega sistema, reproduktivnih organov, okostja in drugo. Torej deluje na celotno telo in odpravlja bolečine.

Telesni proces MTVSS sproži obnavljanje telesa in pomlajuje, predvsem pa krepi naš imunski sistem in telesu omogoča, da je bolj odporno na vse zunanje dejavnike. S procesom se na različnih delih telesa zažene okrog trideset različnih energij, s čimer se telo prečisti in okrepi za nemoteno delovanje. Vedeti moramo, da smo mi skozi različna obdobja v življenju, zaklenili v svoje telo različna prepričanja, strahove in omejitve, ki nam ne prinašajo nič dobrega. Vse navedeno ta terapija očisti in nam pomaga zaživeti življenje.

Ali je ena terapija dovolj?

To pa je zelo odvisno s kakšno težavo oseba pride. Jaz zelo priporočam 3 terapije v roku dveh tednov. Tak sistem ima največje rezultate. Če so težave večje, se terapije lahko izvaja večkrat. Ima pa  čisto vsaka terapija zase velike učinke na telo, četudi mogoče oseba tega takoj ne zazna ali občuti. Lahko si predstavljamo stanovanje, ki ga zanemarjamo in kopičimo kramo desetletja – takega stanovanja ne moremo pospraviti v eni uri. Tu je zadeva podobna.

Ima terapija kakšne stranske učinke?

Po končani terapiji ima lahko oseba močnejše izločanje, tako vode kot blata. Kar je normalno, saj se telo čisti vsega, kar mu ne služi več. Kar pa ne velja za vse. Kot smo si ljudje različni, tako tudi terapije na osebo vplivajo različno. Je pa priporočljivo po terapiji piti čim več navadne (tople) vode. So tudi ljudje, ki se dan po terapiji počutijo slabo za krajši čas. Pa naj se ne prestrašijo – telo se le čisti.

Za vsa dodatna vprašanja me lahko kontaktirate preko e-poštnega naslova info@odprisesreci.si ali po telefonu na 031 638 091.

Reiki terapija na daljavo

Terapija na daljavo ima enak učinek kot  individualna terapija. Ta lajša in odpravlja bolečine, dviguje energijo, poskrbi za dobro počutje osebe. Energija se lahko prenaša, usmerja v točno določeno mesto in zanjo ne obstaja omejitev prostora in časa. Oseba, ki želi prejeti energijo na daljavo, zanjo zaprosi in se ob dogovorjenem času nahaja na dogovorjenem mesu. Najbolje je, da se oseba umiri, leži in ni aktivna.  Terapija traja od 20 – 30 min. V veliko primerih je terapija na daljavo celo bolj učinkovita kot pri osebnem stiku. Vse kar je potrebno od klienta, je močna želja po ozdravitvi ali izboljšanju stanja. Zato se oseba samo odpre in dovoli prejeti zdravilno energijo.

Za več informacij lahko pokličite ali vprašate preko e-pošte.

Knjiga, ki mi je spremenila življenje.

Vpiši se in prenesi vsebino.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.